Executive search

Executive search koko suomen alueella

Tarjoamme Executive Search -palvelua ympäri Suomen. Olemme erikoistuneet rauhalliseen ja maltilliseen yhteydenottoon. Pyrimme työssämme aina absoluuttiseen onnistumiseen kaikilla suorahaun saroilla:

Yritämme aidosti löytää oikea tekijä jokaiseen rooliin mitä haemme.

Haluamme myös kunnioittaa kaikkia potentiaalisia tulevaisuuden ehdokkaitamme niin että palvelemme ainoastaan arvoillemme sopivia yrityksiä.

Suorahauillamme on aina 4kk tyytyväisyystakuu.

UKK / FAQ

Executive search - Löydä työntekijä
Millainen on headhunting rekrytointi?

Headhuntingilla tarkoitetaan rekrytoinnissa rekrytointitapaa jossa rekrytointiyritys lähestyy potentiaalisia ehdokkaita.

Mikä on executive search yritys?

Executive search yritys on suorahakuyritys jonka tehtävänä on yleensä täyttää osaamisvaje organisaation ylimmässä johdossa

Miten palkata executive search yritys?

Suorahakuyrityksiä voi lähestyä verkossa yhteydenottopyynnöllä tai tarjouspyynnöllä(esimerkiksi rekrypalvelu) tai soittamalla suoraan yrityksen yhteyshenkilöille.

Mikä on executive search?

Executive Search (käytetään myös termiä johdon suorahaku) on erikoistunut rekrytointipalvelu, jonka organisaatiot maksavat etsiäkseen ja rekrytoidakseen korkeakoulutettuja ja päteviä ehdokkaita ylimmän johtotason tehtäviin julkisella tai yksityisellä sektorilla sekä voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa.

Mitä executive search maksaa?

Rekrypalvelun suorahaun kustannus on aina 1,5 x ensimmäisen kuukauden palkka. Palkkiosta laskutetaan puolet heti rekrytoinnin yhteydessä ja toinen puoli 4kk päästä onnistuneesta rekrytoinnista.

Mikä on executive search?

 

Mitä executive search tarkoittaa?

Executive Search (käytetään myös termiä johdon suorahaku) on erikoistunut rekrytointipalvelu, jonka organisaatiot palkkaavat etsimään ja rekrytoimaan korkeakoulutettuja ja päteviä ehdokkaita ylimmän johtotason tehtäviin julkisella tai yksityisellä sektorilla sekä voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa. Headhunterit voivat myös etsiä ja rekrytoida muita kokeneita, pitkälle erikoistuneita ja ammattitaitoisia asiantuntijoita sekä johtajia organisaation muihin rooleihin.

 

Miten executive searchiä tehdään?
 1. Kartoitetaan hyvin tarkasti asiakasyrityksen tarve ja kriteerit haulle. Kartoituksen aikana on hyvin tärkeää oppia ymmärtämään millä perusteilla toimeksiannon tilannut organisaatio etsii asiantuntijaa/johtajaa
 2. Kartoituksen jälkeen aloitetaan taustatyö ja potentiaalisten ehdokkaiden etsiminen. Etsinnän aikana luodaan lista potentiaalisista ehdokkaista.
 3. Listan ehdokkaiden kontaktoiminen. Jokaisen kontaktin läpikäyminen, huolellisella sekä varovaisella lähestymistavalla. – Huom: Kaiken tasoinen spämmi ehdottoman kiellettyä!
 4. Verkostoituminen potentiaalisten ehdokkaiden kanssa.
 5. Haastattelut kiinnostuneiden kandidaattien kanssa. Ehdokkaiden pätevyyden/kompetenssin testaaminen ja arvio henkilön pehmeiden taitojen(luonne/asenne) soveltuvuudesta haettavaan rooliin.
 6. Kandidaattien valitseminen toimeksiannon tilanneelle yritykselle.
 7. Yritys haastattelee kandidaatit ja tekee päätöksen jatkotoimenpiteistä.
 8. Loppupalaveri kaikkien osapuolien kesken.

Lue lisää johdon suorahausta täältä.

Mikä on executive search yritys?

Rekrytoijien tavoite on aktiivisesti sovittaa ehdokasjoukkonsa avoimiin tehtäviin, toisinaan alasta tai osaamisvaatimuksista riippumatta. Headhunterit sen sijaan keskittyvät ensin rooliin ja etsivät tehtävään sopivimmat ehdokkaat joita he itse lähestyvät.

Headhuntingissa ja suorahaussa toimeksiannon tilanneen toimialatuntemus on paljon tärkeämpää kuin perinteisessä rekrytoinnissa. Usein headhunterit erikoistuvat todennäköisesti jollekin toimialalle tai alasektorille.

 

Mihin rooleihin haetaan executive searchillä johtajia.

Näiden työtehtävien täyttämiseen usein käytetään executive searchiä:

 1. CEO – Toimitusjohtaja
 2. CFO – Talousjohtaja
 3. COO – Operatiivinen johtaja
 4. CHRO – Henkilöstöjohtaja
 5. CMO – Markkinointijohtaja
 6. CTO – Tietohallintajohtaja

Tarvitsetko apua rekrytointiin?

Jätä yhteystiedot ja autamme parhaamme mukaan!

Aloita syöttämällä sähköposti ja puhelinnumero

Ossi Myllylä - Rekrytointia laadukkaasti

Rekrypalvelun ominaisuuksia

4kk Tyytyväisyystakuu suorahaku rekrytointi

Tyytyväisyystakuu

Sitoudumme jokaiseen toimeksiantoon perusteellisesti  ja haluamme edustaa yritystä heidän arvopohjaltaan. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme 4 kuukauden tyytyväisyystakuun. Tyytyväisyystakuun turvin asiakkaamme maksavat 50 % rekrytoinnin kuluista vasta 4 kuukauden päästä onnistuneesta suorahausta.

toimialapalvelu kuva ikon

Toimialapalvelu

Rekrytoinnissa eri toimialoilla toimivat erilaiset lähestymistavat, alustat ja kanavat. Meilllä rekrypalvelulla on halu edustaa yrityksiä eri aloilta ja eri lähtökohdista. Rakennus, myynti, sote ja IT -aloille meillä on erityistä osaamista . Toimialapalvelu käytännössä tarkoittaa sitä, että olemme valinneet edustajamme vastaamaan toimialakohtaisesti kaikista asiakkaistamme ympäri Suomen ja kehittämään parhaat rekryprosessit juuri kyseiselle toimialalle.

rekry kauttamme kuva

Työllisty kauttamme

Haluatko päivittää työmarkkinatilanteesi tai tietää millaisia vaihtoehtoja osaamisellesi asuinpaikkakunnallasi on. Haluatko kenties kilpailuttaa itsesi nykyiselle työnantajalle tai vain löytää uuden työpaikan.

Lisää yhteystietosi sivun alaosasta löytyvään lomakkeeseen. Kontaktoimme kaikki yhteystiedon lähettäneet hakijat.

Executive search - Löydä työntekijä

Executive search

Executive Search -palvelu keskittyy yrityksen ylimmän johdon rekrytointeihin. Autamme löytämään parhaat tekijät, rakentamaan menestyviä tiimejä ja luomaan arvoa yritykselle huippuosaamisen avulla.  Etsimme yksilöitä, jotka jakavat yrityksenne arvot sekä ymmärtävät yrityskulttuurianne.

Rekry lähestymässä?

Rekrypalvelun blog

Mitä eroa on headhunterilla, rekrytoijalla ja rekrytointikonsultilla?

Mitä eroa on headhunterilla, rekrytoijalla ja rekrytointikonsultilla?

Miten headhunter, rekrytoija ja rekrytointikonsultti eroavat toisistaan? Artikkelissa käsittellään headhunterin, rekrytoijan ja rekrytointikonsultin eroja Minulta usein kysytään teenkö töitä rekrytoijana tai headhunterina, olen joskus kuullut jonkun esittelevän minut...

Paljonko suorahaku maksaa ja mistä hinta muodostuu

Paljonko suorahaku maksaa ja mistä hinta muodostuu

Paljonko suorahaku maksaa ja mistä hinta muodostuu Mitä rekrytointi maksaa? Rekrytoinnin hinta? Suorahaun hinta? Mistä paras rekrydiili? Tässä artikkelissa perehdytään rekrytoinnin kokonaiskustannuksiin. Artikkelin loppuosiosta löydät Rekrypalvelun oman hinnaston....