Johdon suorahaku Helsinki, Tampere, Turku ja Oulu

Johdon suorahakuja koko Suomen alueella.

Tarjoamme Johdon suorahaku-palvelua ympäri Suomen.

Pidetty lähestymistapamme suorahaussa perustuu kunnioittavaan, miellyttävään ja rauhalliseen yhteydenottoon. Halumme on kantaa asiakasyritystemme viittaa ja brändiä ylpeydellä ja sen arvolle sopivalla tavalla.

Pyrimme työssämme aina absoluuttiseen onnistumiseen kaikilla suorahaun saroilla:

Yritämme aidosti löytää oikean tekijän jokaiseen rooliin mitä haemme.

Haluamme myös kunnioittaa kaikkia potentiaalisia tulevaisuuden ehdokkaitamme niin että palvelemme ainoastaan arvoillemme sopivia yrityksiä.

Suorahauillamme on aina 4kk tyytyväisyystakuu.

Emme aina onnistu suorahaussa. Epäonnistuneissa hauissa jätämme epäpätevät ehdokkaat esittelemättä toimeksiannon tilanneelle yritykselle.

Johdon suorahaku rekrytointipalveluna koko Suomen alueella

 

Mitä johdon suorahaku tarkoittaa?

Johdon suorahaku(käytetään myös termiä Executive Search) on johdon ja hallituksen suorahakuihin erikoistunut rekrytointipalvelu, jonka organisaatiot palkkaavat etsiäkseen ja rekrytoidakseen korkeakoulutettuja sekä osaavia työntekijöitä ylemmän johtotason tehtäviin julkisella tai yksityisellä sektorilla sekä voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa. Headhunterit voivat myös etsiä ja rekrytoida muita kokeneita, pitkälle erikoistuneita ja ammattitaitoisia asiantuntijoita sekä johtajia organisaation muihin rooleihin.

Mitä johdon suorahaku sisältää?

Johdon suorahaku -toimeksianto sisältää yleensä kolmannen osapuolen organisaation, tyypillisesti suorahakuyrityksen, joka tekee tai on jopa profiloitunut nimenomaan johdon suorahakuihin. Executive search -työtä tekevä asiantuntija voi myös olla erillinen konsultti.

Tilaamisen tutkimaan sopivien pätevien ehdokkaiden saatavuutta kilpailijoille tai niihin liittyville yrityksille tai organisaatioille. Kun hakuyritys on löytänyt luettelon pätevistä ehdokkaista, jotka vastaavat asiakkaan vaatimuksia, se voi toimia välittäjänä ottaakseen yhteyttä henkilöihin ja selvittääkseen, voisivatko he olla kiinnostuneita siirtymään uuden työnantajan palvelukseen. Johdonhakutoimisto voi myös suorittaa hakijan alustavan seulonnan, neuvottelut palkitsemisesta ja eduista sekä työsopimuksen valmistelun.

Miten johdon suorahaku toteutetaan?

Suorahakuprosessi alkaa aina toimeksiannolla, kun toimeksianto on sovittu. Headhunter käy seuraavan prosessin läpi:

 1. Kartoitetaan hyvin tarkasti asiakasyrityksen tarve ja kriteerit haulle. Kartoituksen aikana on hyvin tärkeää oppia ymmärtämään millä perusteilla toimeksiannon tilannut organisaatio etsii asiantuntijaa/johtajaa
 2. Kartoituksen jälkeen aloitetaan taustatyö ja potentiaalisten ehdokkaiden etsiminen. Etsinnän aikana luodaan lista potentiaalisista ehdokkaista.
 3. Listan ehdokkaiden kontaktoiminen. Jokaisen kontaktin läpikäyminen, huolellisella sekä varovaisella lähestymistavalla. – Huom: Kaiken tasoinen spämmi ehdottoman kiellettyä!
 4. Verkostoituminen potentiaalisten ehdokkaiden kanssa.
 5. Haastattelut kiinnostuneiden kandidaattien kanssa. Ehdokkaiden pätevyyden/kompetenssin testaaminen ja arvio henkilön pehmeiden taitojen(luonne/asenne) soveltuvuudesta haettavaan rooliin.
 6. Kandidaattien valitseminen toimeksiannon tilanneelle yritykselle.
 7. Yritys haastattelee kandidaatit ja tekee päätöksen jatkotoimenpiteistä.
 8. Loppupalaveri kaikkien osapuolien kesken.

Lue lisää johdon suorahausta täältä.

Tarvitsetko apua rekrytointiin?

Jätä yhteystiedot ja autamme parhaamme mukaan!

Aloita syöttämällä sähköposti ja puhelinnumero

Ossi Myllylä - Rekrytointia laadukkaasti

Mitä johdon suorahaku tarkoittaa?

 

Johdon suorahakija on johdon suorahakuihin erikoistunut headhunter, jonka tavoitteena on rekrytoida korkeasti koulutettuja ylimmän johdon osaajia uuteen organisaatioon. Johdon suorahakua käytetään tyypillisesti täyttämään strategisesti tärkeitä rooleja kuten toimitusjohtajan, talousjohtajan, operatiivisen johtajan, henkilöstöjohtajan ja tietohallintojohtajan työtehtäviä.

Johdon suorahaku eroaa nuorempien kokemustasojen rekrytoinnista. Rekrytoitaessa nuorempiin kokemustasorooleihin organisaatio työskentelee yleensä rekrytointikonsultin kanssa sopivien ehdokkaiden löytämiseksi. Näissä tapauksissa tehtävään hakeva osaaja on yleensä aktiivinen työnhakija.

Organisaation johtoryhmän on koostuttava parhaista ja osaavimmista tekijöistä, mutta parhaat henkilöt harvoin aktiivisesti etsivät työtä ja tästä syystä johdon rekrytointi on olemassa.

Johdon suorahaulla haetaan jokaiseen rooliin markkinoiden parhaimpia tekijöitä – huolimatta etsiikö ehdokas aktiivisesti uutta työtä tai ei. Jokaisen yrityksen kohdalla ketä yrityksenä palvelemme, tavoitteenamme on muodostaa pitemmän aikavälin yhteistyökumppanuus.

Headhunting-ikon-thumbnail

Headhunting

Headhunting -palvelumme keskittyy johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden suorahakuihin. Suorahaut toteutetaan miellyttävällä lähestymistavalla ja ehdokasta kunnioittaen. Me Rekrypalvelulla sitoudumme jokaiseen hyväksyttyyn toimeksiantoon täysin, riippumatta siitä mihin rooliin työntekijää etsitään. Maksat vain jos löydämme etsimäsi henkilön.

Lue lisää headhuntingista täältä

Rekrytointiprosessi rekrypalvelu

Rekrytointiprosessi

 1. Aloituspalaveri
 2. Ehdokkaiden taustatutkimus
 3. Ehdokkaiden kontaktointi
 4. Ehdokkaiden testaaminen
 5. Ehdokkaiden esihaastatteleminen
 6. Ehdokkaiden haastatteleminen toimeksiantajayrityksen puolesta
 7. Toimeksiantajayrityksen päätös rekrytoimisesta
 8. Lopetuspalaveri


Mikä on rekrytointi?

Rekrytoinnilla tarkoitetaan prosessia jossa etsitään, hankitaan, filtteröidään ja valikoidaan potentiaaliset työntekijän työpaikkaan tai työtehtävään.

Mikä on rekrytointi?

Rekrytoinnilla tarkoitetaan prosessia jossa etsitään, hankitaan, filtteröidään ja valikoidaan potentiaaliset työntekijän työpaikkaan tai työtehtävään.

Mitä on headhunting?

Headhunting eli Suorahaku on ulkoistettu palvelu rekrytointiin, jossa rekrytointi tehdään olemalla yrityksestä yhteydessä haettavan roolin ammattilaisiin/asiantuntijoihin. Headhunttereille maksetaan palkkio vain onnistuneesta rekrytoinneista.

Mitä on headhunting?

Headhunting eli Suorahaku on ulkoistettu palvelu rekrytointiin, jossa rekrytointi tehdään olemalla yrityksestä yhteydessä haettavan roolin ammattilaisiin/asiantuntijoihin. Headhunttereille maksetaan palkkio vain onnistuneesta rekrytoinneista.

Mitä tarkoittaa executive search?

Executive search eli johdon suorahaku on johdon suorahakuihin erikoistunut rekrytointimalli, jossa tavoitteena on houkutella ylimmän johdon osaajia toiseen yritykseen tai organisaatioon.

Mitä johdon suorahaku tarkoittaa?

johdon suorahaku on johdon suorahakuihin erikoistunut rekrytointimalli, jossa tavoitteena on houkutella ylimmän johdon osaajia toiseen yritykseen tai organisaatioon.

Pyydä tarjous johdon suorahausta

UKK / FAQ

johdon suorahaku image kuva
Millainen on headhunting rekrytointi?

Headhuntingilla tarkoitetaan rekrytoinnissa rekrytointitapaa jossa rekrytointiyritys lähestyy potentiaalisia ehdokkaita.

Mitä johdon suorahaku tarkoittaa?

Johdon suorahaku(käytetään myös termiä Executive Search) on johdon ja hallituksen suorahakuihin erikoistunut rekrytointipalvelu, jonka organisaatiot palkkaavat etsiäkseen ja rekrytoidakseen korkeakoulutettuja sekä osaavia työntekijöitä ylemmän johtotason tehtäviin julkisella tai yksityisellä sektorilla sekä voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa. 

Johdon suorahaku hinta

Johdon suorahaku maksaa toimeksiannon tilannelle yleensä yritykselle 1x – 2x ensimmäisen kuukauden palkan

Mistä johdon suorahaun hinta koostuu?

Johdon suorahaun hinta koostuu näistä asioista:

 1. Toimialakohtaisesta osaamisesta
 2. Työpanoksesta
 3. Järjestelmistä ja työkaluista
 4. Yrityksen muista kuluista
 5. Riskistä epäonnistua

Mitä johdon suorahaku maksaa?

Rekrypalvelulla johdon suorahaun kustannus on aina 1,5 x ensimmäisen kuukauden palkka. Palkkiosta laskutetaan puolet heti rekrytoinnin yhteydessä ja toinen puoli 4kk päästä onnistuneesta rekrytoinnista.

Johdon suorahaun hinta laskutetaan aina 100% onnistuneen rekrytoinnin jälkeen. Epäonnistuneesta hausta emme laskuta mitään.

Johdon suorahaun hinta koostuu näistä asioista:

 1. Toimialakohtaisesta osaamisesta
 2. Työpanoksesta
 3. Järjestelmistä ja työkaluista
 4. Yrityksen muista kuluista
 5. Riskistä epäonnistua

Paljonko johdon suorahaku maksaa?

 

Johdon suorahaun hinta riippuu yrityksestä

Eri suorahakuyritykset hinnoittelevat johdon suorahaun eri tavoin. Yleensä hintahaarukka on välillä 6000€  – 15000€. Johdon suorahaun hinta on keskimäärin yrityksillä noin 1.5x ensimmäisen kuukauden palkka 

Mikä on johdon suorahakuyritys?

Suorahakuyrityksellä tarkoitetaan yritystä joka tarjoaa ulkoistettua rekrytointipalvelua suorahaulla eli headhunttaamalla. Johdon suorahakuihin erikoistunut yritys tarjoaa suorahakua nimenomaan johdon, ylemmän johdon ja hallituksen rekryihin.

 

Mihin rooleihin johdon suorahaulla etsitään tekijöitä?

Näiden työtehtävien täyttämiseen usein käytetään johdon suorahakua?

 1. CEO – Toimitusjohtaja
 2. CFO – Talousjohtaja
 3. COO – Operatiivinen johtaja
 4. CHRO – Henkilöstöjohtaja
 5. CMO – Markkinointijohtaja
 6. CTO – Tietohallintajohtaja

Lisää rekrytoinnista tai pyydä tarjous

Lue lisää rekrytoinnista täältä.

Tarvitsetko apua rekrytointiin?

Jätä yhteystiedot ja autamme parhaamme mukaan!

Ossi Myllylä - Rekrytointia laadukkaasti

Rekrypalvelun ominaisuuksia

4kk Tyytyväisyystakuu suorahaku rekrytointi

Tyytyväisyystakuu

Sitoudumme jokaiseen toimeksiantoon perusteellisesti  ja haluamme edustaa yritystä heidän arvopohjaltaan. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme 4 kuukauden tyytyväisyystakuun. Tyytyväisyystakuun turvin asiakkaamme maksavat 50 % rekrytoinnin kuluista vasta 4 kuukauden päästä onnistuneesta suorahausta.

toimialapalvelu kuva ikon

Toimialapalvelu

Rekrytoinnissa eri toimialoilla toimivat erilaiset lähestymistavat, alustat ja kanavat. Meilllä rekrypalvelulla on halu edustaa yrityksiä eri aloilta ja eri lähtökohdista. Rakennus, myynti, sote ja IT -aloille meillä on erityistä osaamista . Toimialapalvelu käytännössä tarkoittaa sitä, että olemme valinneet edustajamme vastaamaan toimialakohtaisesti kaikista asiakkaistamme ympäri Suomen ja kehittämään parhaat rekryprosessit juuri kyseiselle toimialalle.

rekry kauttamme kuva

Työllisty kauttamme

Haluatko päivittää työmarkkinatilanteesi tai tietää millaisia vaihtoehtoja osaamisellesi asuinpaikkakunnallasi on. Haluatko kenties kilpailuttaa itsesi nykyiselle työnantajalle tai vain löytää uuden työpaikan.

Lisää yhteystietosi sivun alaosasta löytyvään lomakkeeseen. Kontaktoimme kaikki yhteystiedon lähettäneet hakijat.

Executive search - Löydä työntekijä

Executive search

Executive Search -palvelu keskittyy yrityksen ylimmän johdon rekrytointeihin. Autamme löytämään parhaat tekijät, rakentamaan menestyviä tiimejä ja luomaan arvoa yritykselle huippuosaamisen avulla.  Etsimme yksilöitä, jotka jakavat yrityksenne arvot sekä ymmärtävät yrityskulttuurianne.

Rekry lähestymässä?

Rekrypalvelun blog

Mitä eroa on headhunterilla, rekrytoijalla ja rekrytointikonsultilla?

Mitä eroa on headhunterilla, rekrytoijalla ja rekrytointikonsultilla?

Miten headhunter, rekrytoija ja rekrytointikonsultti eroavat toisistaan? Artikkelissa käsittellään headhunterin, rekrytoijan ja rekrytointikonsultin eroja Minulta usein kysytään teenkö töitä rekrytoijana tai headhunterina, olen joskus kuullut jonkun esittelevän minut...

Paljonko suorahaku maksaa ja mistä hinta muodostuu

Paljonko suorahaku maksaa ja mistä hinta muodostuu

Paljonko suorahaku maksaa ja mistä hinta muodostuu Mitä rekrytointi maksaa? Rekrytoinnin hinta? Suorahaun hinta? Mistä paras rekrydiili? Tässä artikkelissa perehdytään rekrytoinnin kokonaiskustannuksiin. Artikkelin loppuosiosta löydät Rekrypalvelun oman hinnaston....