Rekrypalvelu – miellyttävää suorahakua

Palkkaa fiksummin – kasva nopeammin

”Työvoimapula kesän pahimpana aikana ja erityisesti pula osaavan henkilön löytämisessä on meille Peintrellä tuttu ongelma. Tähän ongelmaan Rekrypalvelu on ollut toistaiseksi paras lääke!”

Julius Hannuksela

Hallituksen puheenjohtaja, Peintre Oy

%

Toimeksiannon läpivientiprosentti

Rekrypalvelu asiakkaiden kokemana

  • Organisaatioista kokee rekrytoinnin hankalana 80% 80%
  • Toimeksiannoista päättyy rekrytointiin 62% 62%
  • Kontaktoiduista vastasi yhteydenottoon 82% 82%
  • Ehdokkaista koki yhteydenoton miellyttävänä 98% 98%
Tyytyväisyystakuu ikon image
Avainlippu

Rakennamme parempia tiimejä.

Vahvistamme organisaatioita oikeilla osaajilla.

Täytämme palapelit ainoastaan sopivilla palasilla.

Kun haluat palkata parhaan, valitse paras.

Koodarin rekrytointi

Koodarin rekrytointi

Koodarin rekrytoinnit hienovaraisesti LinkedInistä. Headhunterimme ovat itse toimineet ohjelmistosuunnitteluhankkeiden parissa vuosia ja omaavat laajan ymmärryksen ja osaamisen alasta Rekrytoimme koodareita koko Suomen alueelle.

Myynnin rekrytoinnit

Myynnin rekrytoinnit

Myynnin rekrytoinnit hienovaraisesti LinkedInistä ja soittamalla. Headhunterimme ovat itse toimineet myynnin parissa vuosia ja omaavat laajan ymmärryksen ja osaamisen alasta. Rekrytoimme myynnin osaajia koko Suomen alueella.

Toimialarekrytoinnit

Laaja toimialarekrytointi

Laajat toimialarekrytoinnit:

Johtotehtävät, konsultoinnit, IT/tietoliikenne, markkinointi, rakennusala, taloushallinto, hoitoala,  teollisuus, tekniikka, henkilöstöhallinto, kiinteistöala, vienti/tuonti, asiakaspalvelu

Asiantuntijarekrytointi

Asiantuntijarekrytoinnit

Asiantuntijarekrytoinnit hienovaraisesti LinkedInistä ja soittamalla. 

Rekrytoimme koko Suomen alueella. Rekrytointiprosessi suoritetaan toimestamme täysin etänä. Ainoastaan toimeksiantajayrityksen rekrytointihaastattelut pidetään  toimeksiantaja organisaation toimistolla.

Mitä rekrypalvelulla tarjoamme

Headhunting

Headhunting

Headhunting -palvelumme keskittyy johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden suorahakuihin. Me Rekrypalvelulla sitoudumme jokaiseen hyväksyttyyn toimeksiantoon täysin, riippumatta siitä mihin rooliin työntekijää etsitään. Maksat vain jos löydämme etsimäsi henkilön.

Rekrytointiprosessi

Rekrytointiprosessi

Rekrypalvelun rekrytointiprosessi on yksinkertainen mutta todella tehokas. Onnistuneen rekrytoinnin perustana on aina huolellinen aloitus. Aloituspalaverissa käymme toimeksiannon tilaajan ehdot ja tarpeen niin tarkasti läpi, että voimme palata siihen koko rekrytointiprosessin ajan, niin hakuvaiheessa kuin haastatteluvaiheessakin. Tilaajalle jää enää päätös rekrytoimisesta.

johdon suorahaku image kuva

Johdon suorahaku

Johdon suorahaku keskittyy esihenkilö-, asiantuntija,- ja johtotehtäviin haettavien osaajien suorahakuun.Johdon suorahaku sekä ylemmän johdon suorahaku -palveluiden rekrytointiprosessi on rakennettu erityisen huolellisesti ja tarkasti poistamaan epäsopivat vaihtoehdot listalta. Toimitamme yrityksille, joita edustamme ainoastaan luotettavimmat ja osaavimmat tekijät.

suorahakuyritykset

Suorahakuyritykset

Miten Rekrypalvelu poikkeaa markkinasta suorahakuyrityksenä? Monet suorahakuyritykset keskittävät toimintansa johdon suorahakuihin. Tavoitteenamme on yksinkertaistaa markkinaa ja mahdollistaa rekrytoinnin ulkoistaminen myös pienemmille yrityksille sekä laajentaa rekrytoinnin kohderyhmää johtotasolta lähemmäksi junior -tasoa.

Rekrytointi lähestymässä?

Rekrypalvelun ominaisuuksia

4kk Tyytyväisyystakuu suorahaku rekrytointi

Tyytyväisyystakuu

Sitoudumme jokaiseen toimeksiantoon perusteellisesti  ja haluamme edustaa yritystä heidän arvopohjaltaan. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme 4 kuukauden tyytyväisyystakuun. Tyytyväisyystakuun turvin asiakkaamme maksavat 50 % rekrytoinnin kuluista vasta 4 kuukauden päästä onnistuneesta suorahausta.

toimialapalvelu kuva ikon

Toimialapalvelu

Rekrytoinnissa eri toimialoilla toimivat erilaiset lähestymistavat, alustat ja kanavat. Meilllä rekrypalvelulla on halu edustaa yrityksiä eri aloilta ja eri lähtökohdista. Rakennus, myynti, sote ja IT -aloille meillä on erityistä osaamista . Toimialapalvelu käytännössä tarkoittaa sitä, että olemme valinneet edustajamme vastaamaan toimialakohtaisesti kaikista asiakkaistamme ympäri Suomen ja kehittämään parhaat rekryprosessit juuri kyseiselle toimialalle.

rekry kauttamme kuva

Työllisty kauttamme

Haluatko päivittää työmarkkinatilanteesi tai tietää millaisia vaihtoehtoja osaamisellesi asuinpaikkakunnallasi on. Haluatko kenties kilpailuttaa itsesi nykyiselle työnantajalle tai vain löytää uuden työpaikan.

Lisää yhteystietosi sivun alaosasta löytyvään lomakkeeseen. Kontaktoimme kaikki yhteystiedon lähettäneet hakijat.

Executive search - Löydä työntekijä

Executive search

Executive Search -palvelu keskittyy yrityksen ylimmän johdon rekrytointeihin. Autamme löytämään parhaat tekijät, rakentamaan menestyviä tiimejä ja luomaan arvoa yritykselle huippuosaamisen avulla.  Etsimme yksilöitä, jotka jakavat yrityksenne arvot sekä ymmärtävät yrityskulttuurianne.

Tarvetta tehokkaalle rekrytointipalvelulle? 

Rekrypalvelun Blog

Mitä eroa on headhunterilla, rekrytoijalla ja rekrytointikonsultilla?

Mitä eroa on headhunterilla, rekrytoijalla ja rekrytointikonsultilla?

Miten headhunter, rekrytoija ja rekrytointikonsultti eroavat toisistaan? Tässä artikkelissa käsittelen headhunterin, rekrytoijan ja rekrytointikonsultin eroja Minulta usein kysytään teenkö töitä rekrytoijana tai headhunterina, olen joskus kuullut jonkun esittelevän...

Paljonko suorahaku maksaa ja mistä hinta muodostuu

Paljonko suorahaku maksaa ja mistä hinta muodostuu

Paljonko suorahaku maksaa ja mistä hinta muodostuu Mitä rekrytointi maksaa? Rekrytoinnin hinta? Suorahaun hinta? Mistä paras rekrydiili? Tässä artikkelissa perehdytään rekrytoinnin kokonaiskustannuksiin. Artikkelin loppuosiosta löydät Rekrypalvelun oman hinnaston....


Ota yhteyttä

 

Soita meille

+358 44 011 0682

Lähetä sähköpostia

[email protected]