Haasteita rekrytoinnissa?

Tarjoamme Syksyn rekrytointeihin -10% alennuksen!

Aloita syöttämällä sähköposti ja puhelinnumero

Rekrypalvelu – miellyttävää suorahakua

”Työvoimapula kesän pahimpana aikana ja erityisesti pula osaavan henkilön löytämisessä on meille Peintrellä tuttu ongelma. Tähän ongelmaan Rekrypalvelu on ollut toistaiseksi paras lääke!”

Julius Hannuksela

Hallituksen puheenjohtaja, Peintre Oy

4kk Tyytyväisyystakuu suorahaku rekrytointi color 1
Avainlippu
  • Organisaatioista kokee rekrytoinnin hankalana 80% 80%
  • Toimeksiannoista päättyy rekrytointiin 62% 62%
  • Kontaktoiduista vastasi yhteydenottoon 82% 82%
  • Ehdokkaista koki yhteydenoton miellyttävänä 98% 98%
Koodarin rekrytointi

Koodarin rekrytointi

Koodarin rekrytoinnit hienovaraisesti LinkedInistä. Headhunterimme ovat itse toimineet ohjelmistosuunnitteluhankkeiden parissa vuosia ja omaavat laajan ymmärryksen ja osaamisen alasta Rekrytoimme koodareita koko Suomen alueelle.

Soita 0440110682

Myynnin rekrytoinnit

Myynnin rekrytoinnit

Myynnin rekrytoinnit hienovaraisesti LinkedInistä ja soittamalla. Headhunterimme ovat itse toimineet myynnin parissa vuosia ja omaavat laajan ymmärryksen ja osaamisen alasta. Rekrytoimme myynnin osaajia koko Suomen alueella.

Soita 0505040629​

Toimialarekrytoinnit

Rakennus- ja hoitoalan rekrytoinnit

Suomen rakennusteollisuudessa sekä hoitoalalla on viime vuosina ollut vaikeuksia löytää tarpeeksi työvoimaa. Alalta eläkkeelle jäävien määrä on suuri, eikä hakijoita riitä tarpeeksi. Tarjoamme oman osaamisemme avuksi näiden toimialojen haasteisiin.

Soita 0509175717

Asiantuntijarekrytointi

Asiantuntijarekrytoinnit

Asiantuntijarekrytoinnit hienovaraisesti LinkedInistä ja soittamalla. Rekrytoimme koko Suomen alueella. Rekrytointiprosessi suoritetaan toimestamme täysin etänä. Tutustu rekrytointiprosessiimme.

Soita 0440110682

Mitä rekrypalvelulla tarjoamme

Headhunting

Headhunting

Headhunting -palvelumme keskittyy johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden suorahakuihin. Me Rekrypalvelulla sitoudumme jokaiseen hyväksyttyyn toimeksiantoon täysin, riippumatta siitä mihin rooliin työntekijää etsitään. Maksat vain jos löydämme etsimäsi henkilön. Kysy meiltä tarjousta minkä tahansa roolin täyttämisestä.

Rekrytointiprosessi rekrypalvelu

Rekrytointiprosessi

Rekrypalvelun rekrytointiprosessi on yksinkertainen mutta todella tehokas. Onnistuneen rekrytoinnin perustana on aina huolellinen aloitus. Aloituspalaverissa käymme toimeksiannon tilaajan ehdot ja tarpeen niin tarkasti läpi, että voimme palata siihen koko rekrytointiprosessin ajan, niin hakuvaiheessa kuin haastatteluvaiheessakin.

johdon suorahaku image kuva

Johdon suorahaku

Johdon suorahaku keskittyy esihenkilö-, asiantuntija,- ja johtotehtäviin haettavien osaajien suorahakuun.Johdon suorahaku sekä ylemmän johdon suorahaku -palveluiden rekrytointiprosessi on rakennettu erityisen huolellisesti ja tarkasti poistamaan epäsopivat vaihtoehdot listalta. Toimitamme yrityksille, joita edustamme ainoastaan luotettavimmat ja osaavimmat tekijät.

Parhaat suorahakuyritykset Suomessa 2022

Suorahakuyritykset

Miten Rekrypalvelu poikkeaa markkinasta suorahakuyrityksenä? Monet suorahakuyritykset keskittävät toimintansa johdon suorahakuihin. Tavoitteenamme on yksinkertaistaa markkinaa ja mahdollistaa rekrytoinnin ulkoistaminen myös pienemmille yrityksille sekä laajentaa rekrytoinnin kohderyhmää johtotasolta lähemmäksi junior -tasoa.

SYYSALE -10%

Kaikkiin rekrytointeihin

(Kampanja loppuu 30.10.2022)

 

Ossi Myllylä - Rekrytointia laadukkaasti