Toimialueet

Yhteystiedot

Ossi Myllylä - Yhteydenotto

Ossi Myllylä

Myynti & Rekrytointi

[email protected]

0509175717

 

 

Joona Paananen - Yhteystiedot

Joona Paananen

Hallinto & Rekrytointi

[email protected]

0440110682

 

Tuloksellista rekrytointia

Olli Junes
Olli Junes
2022-12-16
Tehtiin rekrypalvelun kanssa yhteistyötä kun etsittiin meille projektipäällikköä digitoimistoon. Haettiin tietyn tyylistä henkilöä oikealla osaamisella ja taustalla. Rekrypalvelun haastattelujen etsinnän jälkeen löydettiin täydellinen match kuukaudessa. Digialalla tiedetään että huippuyksilön tuottavuus voi olla moninkertainen. Mahtavaa kun huipputyyppi saatiin nyt meille.
Kodin Kattokumppanit Oy
Kodin Kattokumppanit Oy
2022-12-15
Rekrypalvelu ylitti odotukset monella tapaa. Emme osanneet odottaa, että toimeksianto voi olla näin laadukas ja vuorovaikutteinen, jonka ansiosta varmasti pääsimme haluttuun lopputulokseen. Jos etsit tiettyyn tehtävään oikeaa henkilöä, anna rekrypalvelun hoitaa, suosittelemme todella lämpimästi!
Niklas Hannuksela
Niklas Hannuksela
2022-11-22
Rekrypalvelu auttoi minua löytämään luotettavan työntekijän vaikealta LVI- alalta jossa osaavia työntekijöitä on hyvin haastava löytää. Erityisesti olen yllättynyt kuinka hyvin Rekrypalvelu sai kuvattua meidän yrityksen toimintaa ja yrityskulttuuria potentiaalisille työntekijöille ja tätä kautta löydettiin työntekijä joka halusi tulla meille. Suosittelen vahvasti! Toimitusjohtaja LVI-Pitkälä Etelä Oy

Rekrytoinnin keskimääräinen pituus viikkoina

%

Asiakkaistamme on tyytyväisiä palveluun

%

Toimeksiannoista päättyy rekrytointiin

%

Kontaktoiduista koki yhteydenoton miellyttävänä